От SEMA си избрахме това: Ford F-350 Sintor

На изложението SEMA 2018 има гигантски пикапи, драгстери с разрешение за движение по нормални пътища и много други екзотични модели. Кои от тях бихме взели с нас?

На SEMA изложените пикапи просто преливат. Има, малки, големи и огромни. Пикапи с две или с три оси, с две,четири или с шест врати. Пикапи, които са със смъкната до асфалта каросерия, както и такива, които са адски високи, и ви е необходима стълба, за да се качите на тях.

Моят фаворит е този Ford F-350 Sintor, тунингован отлично от Sinister Diesel. Калниците, товарната повърхност и други части на каросерията са направени от алуминий. Окачването и осите са от по-големия брат на модела Ford F-450. И естествено 6,7-литровият Powerstroke-V8 агрегат е сериозно преработен. Освен това червеният пикап е обут с 20-цолови джанти с гуми с размер 40-цола.

Макар, че огромните пикапи сами по себе си са доста впечатляващи, върху ремаркето на нашия фаворит е качен автомобил Lamborghini Huracán в подходящ цвят. Мисля, че цялата конструкция идеално ще се побере в гаража ми! Жалко само, че пикапът струва 400 000 лв. А и за Huracán ще трябва да приготвя поне още толкова.
autobild.bg