Усилено текат ремонтни дейности на уличната мрежа в населените места на община Банско.

Георги Икономов

До края на месец ноември ще приключи асфалтирането на улиците в Банско. В Добринище до няколко дни ще бъде завършено основното преасфалтиране на четири улици – ул. „Иван Вазов”, ул. „Хан Аспарух”, ул. „Ленин” и ул. „Паисий Хилендарски”. Паралелно с това бе подновена маркировката по градската пътна мрежа, част от тротоарните настилки на ул. „Иконом Чучулайн”, както и знаковото стопанство.


„До края на ноември ще имаме избран изпълнител на договор за рехабилитация на три централни за Банско пътни артерии. Участъци от улиците „Глазне”, „България” и „Цар Симеон” вече преминаха през основна подмяна на асфалтовата настилка, подновяване на тротоарите, премахване на висящите кабели и подмяна на стълбовете. С предстоящите строително-ремонтни дейности ще рехабилитираме това, което не успяхме да обхванем до момента”, уточни кметът Героги Икономов.

1 коментар

  1. Община Банско е пример за бързо развиващ се и добре поддържан курорт в България, от който могат само да се участ останалите общини в страната. Не случайно всяка година все повече туристе предпочитат именно Банско като дестинация за своята почивка.

Comments are closed.