Внучката станала свидетел на случващото се между нейния дядо и приятелката й, плачеща със свалени дрехи

Лекар констатирал одрасквания със зачервявания по интимните  части на 7-годишното момиче

Мъж от Петрич ще отговаря пред съда за блудствени действия с малко момиче, съобщиха от обвинението. Районна прокуратура – Петрич е предала на съд 57-годишния обвиняем С.С. за блудствени действия със седемгодишно момиче, което е престъпление по чл. 149, ал. 1, пр. 2 и пр. 2 от Наказателния кодекс. Обвиняемият С. живеел със съпругата си и семейството на дъщеря си в гр. Петрич в двуетажна къща с избено помещение. Една от внучките му била в приятелски отношения със съседското седемгодишно момиче – А.-М. Децата ежедневно се виждали, играели заедно. На 16.06.2018 г. А.-М., която била в лятна ваканция след завършен с отличие първи клас, отново играела с приятелката си, основно в двора на къщата на обвиняемия С.С. Той също се намирал там, като пиел алкохол от 11 ч.

Около 14 ч. мъжът взел няколко царевични кочана и ги дал на внучката си, за да отиде и ги нарони на отглежданите зад къщата кокошки, което детето изпълнило. Използвайки, че вече е останал насаме с малолетната А.-М., той пренесъл детето в избеното помещение, съблякъл го, след което извършил блудствени действия спрямо него без съвкупление. Междувременно внучката на обвиняемия С. се върнала и се насочила към прозореца на избеното помещение, където станала свидетел на случващото се между нейния дядо и приятелката й, плачеща със свалени дрехи.

Пострадалата А.-М. също я видяла и й махнала с ръка, след което по най-бързия начин изтичала към дома си, където разказала на майка си какво й е направил „дядо С“.

Бил подаден сигнал в РУ на МВР – Петрич, а малолетното момиче било прегледано от лекар, който констатирал одрасквания със зачервявания по интимните й части. Пред разследващия орган обвиняемият С.С. категорично не се признал за виновен, дал кратки обяснения, като заявил, че близките му „скалъпили“, че е извършил престъпление. Предстои делото да продължи в съда.