Коя е най-добрата снаха според зодията?

 

  • Снахите зодия ОВЕН са нетърпеливи и не обичат да ги съветват. Приемат всички съвети като груба форма на намеса в личното пространство. Обичат винаги да става каквото кажат. Понеже са огнен знак, предпочитат да доминират, дори над свекъра и свекърва си и новото си семейство. В същото време обаче са готови да минат през огъня за съпруга си и са много предани.
  • Снахите зодия ТЕЛЕЦ са практични жени. Обичат да се грижат за домакинството и да държат всичко под контрол. Обичат да се грижат за семейните финанси. Склонни са да правят компромиси и с желание изслушват свекъра и свекърва си, макар невинаги да правят каквото им се каже. Балансират добре между задълженията си на съпруги, майки и работещи жени.
  • Снахите зодия БЛИЗНАЦИ са трудни за разбиране хора. Бавно свикват с живота на омъжени жени, но гъвкавостта им помага да се напаснат към всяка ситуация. Винаги търсят опората на съпруга си. При конфликт с родителите му очакват той да заеме нейната страна, независимо от всичко.
  • Жените зодия РАК са чувствителни и грижовни. Никога не влизат в конфликт, особено със свекъра и свекърва си. Дори нещо да не им харесва, няма да се противопоставят. Негативна черта от характера им е, че не могат сами да защитават позицията и интересите си.
  • Снахата зодия ЛЪВ обича да е център на вниманието. Държи свекърът и свекървата да я приемат като родна дъщеря и прави всичко възможно, за да спечели благоразположението им. В същото време тя е добра и грижовна съпруга, но винаги иска да доминира над половинката си.
  • Снахите зодия ДЕВА са малко по-затворени. Притесняват се от свекъра и свекърва си и особено в началото са доста мълчаливи. Към тях трябва да се подхожда внимателно и без остри забележки. Веднъж отпуснат ли се, снахите зодия Дева приемат свекъра и свекърва си почти като родители.
  • Снахите зодия ВЕЗНИ лесно се разбират със свекъра и свекърва си, особено ако получат мило отношение насреща. Негативна черта от характера им е, че бързо се ядосват и лесно избухват, особено ако забележките са поднесени с по-груб тон.
  • СКОРПИОНИТЕ по принцип са една от най-трудните за разбиране зодии. Затова не е изненада, че в началото биват възприемани с резерви от свекъра и свекървата си. Зад студената външност на Скорпиона обаче се крие мил и забавен човек, макар и с малко по-рязък характер. За сметка на това обаче Скорпионите са отзивчиви и всеотдайни съпруги и разкриват цялата си същност пред половинките си от самото начало.
  • Снахите зодия СТРЕЛЕЦ са уверени и безкомпромисни. Добре отиграват всяка по-трудна ситуация със свекъра и свекървата, без да дават повод за скандали. Снахата Стрелец винаги ще намери път, който устройва и едната, и другата страна, без да се стига до караници
  • Със снахите КОЗИРОГ не е лесно да се разбереш, защото отстояват позицията си до последно и са готови да се скарат с всички по пътя си.
  • ВОДОЛЕИТЕ са независими и целеустремени. Снахите зодия Водолей уважават семейните ценности, но няма да се спрат пред нищо да постигнат целите си и няма да се вслушат в съвети, дадени от свекъра и свекърва си. За тях свекърът и свекървата винаги остават хора, които уважават, но винаги приемат думите им с някои резерви.
  • Снахата зодия РИБИ е още една “тиха, но дълбока вода”. Не се оставя никой да й се качва на главата, особено свекърът и свекървата. Търпелива е, но веднъж прелее ли чашата на търпението й, не е склонна на компромиси.