Годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет – фигура на костенурка в дома ще ви пази здрави

  • Най-щастливи в любовта ще бъдат родните в годината на Коня, Вола, Дракона и Свинята

  • Специалистите по Фън Шуй препоръчват да поставите в портфейлите си китайски монети, за да привлечете пари

 

Китайската нова година започва във вторник 5.02.2019 г. и приключва на 24.01. 2020 г. Тя ще премине по знака на Земния глиган (или свиня) и е свързана с последната, дванадесета зодия от китайския хороскоп. Вие сте зодия глиган ако сте родени през една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995. Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии, пише една.бг.

Това се дължи на символа на прасето – то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе). Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите. Най-добрият начин да привлечете късмета към себе си е чрез статуетка на животното, което символизира годината. По този начин синхронизирате своята енергия с тази на животното, което от своя страна ви помага да привлечете към себе си повече късмет и благоденствие през годината.

 

Работа – 

 

В професионален план годината за Плъх, Вол, Заек и Коза ще бъде отлична. Тези хора ще бъдат пълни с енергия и комбинативност. Ще имат предпоставки да се възползват от всяка възможност и да реализират целите си. Техните усилия ще бъдат възнаградени между юли и октомври 2019 г. В началото на есента и към края на 2019 г. те ще трябва да работят по-усилено, ако изберат да се включат в голям проект с екипна работа. Специалистите по Фън Шуй препоръчват да поставите в портфейлите си китайски монети, за да привлечете пари и просперитет. Може да ги пъхнете и в чекмеджето, където съхранявате фактурите, разписките, договорите и цялата правна документация, свързана с финансовия поток на бизнеса ви.  Професионалната дейност на Тигър, Кон, Маймуна и Свиня през 2019 г .: в края на февруари и през целия март е най-добре да балансирате усилията си, в противен случай рискувате да бъдете обладани от изтощение. Само през октомври и ноември 2019 г. хората от тези зодиакални знаци ще могат да постигнат всичките си цели.

Top of Form

Bottom of Form

 

Здраве – 

 

Нервността ще бъде враг през 2019 г. за Плъх, Вол, Куче и Маймуна. Ето защо не трябва да позволявате да хабите излишна енергия. Правите ли го, ви очаква стрес и постоянно безсъние. Според Фън Шуй, трябва да поставите статуетка на костенурка в западния ъгъл на дома си. За да запазите баланса, трябва да спортувате редовно. Що се отнася до Тигър, Петел, Кон и Заек, то те ще имат завидна енергия през цялата 2019 г. И все пак, не трябва да не надценявате възможностите си. Също така трябва да съблюдавате и за правилното си хранене, тъй като в противен случай тялото ви може да излезе от равновесие. Ако поставите бамбук в западната част на дома или офиса, ще привлечете положителни енергии, хармония и просперитет.

 

Любов – 

 

Щастието през 2019 г. е отредено за хората от зодиите Плъх, Свиня, Заек и Куче. Вече обвързаните ще бъдат любящи и страстни, а партньорите им ще бъдат на седмото небе. 2019-а ще е благоприятна година за специални срещи за тези четири зодии. В любовта, първото тримесечие на 2019 г. ще е много благоприятно за женените представители на зодиите Змия, Вол, Тигър и Маймуна.  Най-щастливи в Годината на Свинята ще бъдат родните в годината на Коня, Вола, Дракона и Свинята. Тези четири знака са благословени от съдбата да бъдат дълголетни и здрави. Те ще имат отлично здраве, което от своя страна ще направи прекрасна 2019-а за любовта и кариерата. Представителите на Змия, Плъх, Вол и Заек ще се възползват от дадените им възможности за подобряване на личния и професионален живот. Годината ще донесе късмет в любовта и брака.