На кого му върви през 2019-а?

Жълтата Свиня със земна сила ще привлече изменения, които ще докоснат абсолютно всеки. На едни ще им провърви, на други – не.

Свиня и Змия

 

Очаквано, най-благоприятен ще е периодът за родените под знака на Свиня/ Глиган. Свинята ще се потопи в благоприятна атмосфера през собствената си 2019 г. Само трябва да бъде вярна на себе си и да не изневерява на своята енергетика. Тогава всяка инициатива ще бъде успешна, всяка промяна – за добро. Паричният поток ще тече към Свинята, ще се отварят нови финансови възможности (неслучайно по цял свят се правят спестовни касички с образа на прасенце). Свинята е символ на паричното благополучие и на правилните финансови вложения. През новата година вс. знаци ще изпитат това й качество в някаква степен, а най-много – самата Свиня.

Змията ще има успех, ако отхвърли старите окови и възприеме нови ценности. Ще има потребност от нови стимули във всички сфери – любов, работа, финанси, учение. Ако сте домакинствали 10 години, започнете частен бизнес. Ако сте тичали по задачи, останете си у дома. Направете внезапна промяна, влезте в нова среда. 2019 г. и благосклонна към Змиите. Очакват ви положителни емоции, съществено увеличаване на доходите, шансове на съдбата, щедри възнаграждения. Без преувеличение: Змията е от най-щастливите знаци на 2019 г.

 

Тигър и Заек

 

Тигрите ще открият свои неподозирани качества и ще почувстват сила да станат лидери и да поведат след себе си други хора. В годината на Жълтата Свиня за мнозина се появяват удачни възможности да зарежат неудовлетворителната си работа и да се заемат с частен бизнес. В професионалната сфера ви очаква умерен успех. Големият късмет на Тигрите е в любовта. През 2019 г. те интуитивно ще изберат правилен партньор – съмишленик и приятел, стабилна подкрепа. 2019 г. е доста плодотворна в любовните отношения на Заека. Самотните представители на знака ще си намерят половинките, а семейните ги чака бебе или покупка на собствено жилище. А защо не и двете! Предупреждение към Заека: единственото отрицателно в 2019 г. е рискът рязко да напълнеете и да развалите фигурата си. Астролозите ви съветват да се движите и да се храните по-качествено. Така Заекът получава година, която да посвети на здравето и формата си. На здравословния стил на живот. Непременно трябва да спортува и да се храни добре.

 

Плъх и Овца

 

Родените в годините на Плъха и на Овцата ще преживеят спокойна, ленива година. Родените под знака на Плъх нека не градят големи планове, да не планират кардинални промени. Свинята ви подканя за ленива година. 2019 г. може да бъде за вас много благоприятно и комфортно време, ако се съобразите с предупрежденията и я карате „леко и меко”. Съдбата ще ви осигури с достатъчно приходи и с умерен успех в бизнеса и финансите. И обратното – ако Плъхът се напъва, успехът ще се изплъзва между пръстите му. Той постоянно ще се усеща не на мястото си. Колкото и сили да отдава на работата, няма да получава заслуженото в замяна. В средата на годината ще се обезсили и обезсърчи.

Овцата има потребност от време на време да се възстанови, да привлече енергия и да придобие жизнен дух. Да повдигне настроението си. Дава й се през 2019 г. да получи прилив на жизнена енергия и сили, ако се насочи към правилния „двигател” – общуването с близки и чрез приемането на поддръжка от околните.

Предупреждение за Овцата: месеците април и октомври са негативни за вас. Те привличат вирусни болести, освен ако не се заемете отрано с имунната си защита.

 

Куче и Бик – благоприятни промени

 

Роденият в енергията на Кучето през 2019 г. получава шанс за развитие в кариерата и в личния живот, ако отдели време за себеразвитие и за изграждане на самостоятелност. На Кучето се препоръчва да бъде настойчиво и уверено. Тези му качества ще му позволят да постига целите си без големи усилия, като среща само трудности, каквито има способността да преодолява.

Предупреждение към Кучето: постоянно да държи под око опасностите и недоброжелателите. То е склонно да допуска непознати хора, които могат да му навредят.

На Кучето и на Бика ще им върви във финансов план. Някои представители ще направят значима стъпка по кариерната стълбица, други ще видят нови перспективи, трети ще открият допълнителни финансови източници. Бикът си е заработил благоприятни промени в професионалната сфера и сега Съдбата ще му ги поднесе. Препоръчва му се в 2019 г. да обръща внимание на своето състояние и здраве, своевременно да си почива, повече да пътешества и да отделя време за семейството. Нали и Свинята обича почивките, ще бъдете с нея в синхрон. Предупреждение за Бика: увлечен в работа и бизнес, той може да пренебрегне партньора или децата си и да стане причина за обтягане на отношенията.

 

Дракон и Кон – възходи и падения

 

Всичките намерения на Дракона и Коня – дали в професионален план, или в личния живот, непременно ще се осъществяват. Брак, деца, кариера, успех, поддръжка, хоби, свободно време – всичко ще е подредено. Драконът ще премине през възходи и падения. Но той сам си опъва нервите понякога, за да си опресни сетивата. 2019 г. за Дракона не е удачна в любовен план. Главното е да избягвате конфликти и да отделяте време на нервите си. Обикновено сте взривоопасни.

Предупреждение за Дракона: главен проблем ви е здравето. Не се вълнувайте, не се морете, не се тормозете с диети или прекомерни тренировки. Температурата ще ви подава сигнал за преумора и за нужда да си полежите.

Представителите на знака Кон ще бъдат не по-малко късметлии през 2019 г. Звездите ви осигуряват добра финансова подкрепа. Може да използвате средствата, за да придобиете недвижимо имущество, да купите акции или производствена дейност.

Предупреждение към Коня: не влизайте в авантюри с пари, не играйте в казино. Има риск да загубите. 2019 г. ви е за увеличаване на капитала, а не за бързи и рискови печалби.

Петел и Маймуна

 

Годината на Свинята носи на тези два знака възможности за промени във всякакви области. Дали те ще бъдат безоблачни, или ще провокират прегряване – това зависи от самия човек и неговия подход към събитията. Със сигурност годината ще дари нови емоции, но и трудности – катализатори.

Маймуната ще има преобладаващо щедра, благоприятна година. Успех на всякакви фронтове и победи с минимум усилия. Спокойствие и радост. Емоции в семейния живот, попълване на приятелския кръг, повишение на работа, увеличаване на доходите, емоционален отдих и нови увлечения.

Свинята ще помогне на Маймуната да си реши финансовите проблеми, ако тя е склонна да внася баланс, да отдъхва и да общува с приятели. Ако приема трудностите и промените като предизвикателства, а не като лош късмет.

Предупреждение за Маймуната: да спре да се безпокои за здравето на децата си. Те вече са големи, самостоятелни личности.

От една страна, Петелът и Маймуната ще получават любов и ще се радват на желязно здраве. Но от друга страна, ще се сблъскат с предателства. Очаквайте неочакваното – в най-невероятния момент, от най-близък човек.

За Петела 2019 г. ще е по-малко безоблачна, отколкото е за Маймуната. Трудностите ще бъдат смекчени или заобиколени, ако Петелът отначало се сдружи със Свинята. През 2019 г. Жълтата Свиня ще ви учи, че не може само да се работи, каквато и да е целта, каквито и да са оправданията. Трябва да се отдъхва, да се приемат удоволствията, да се общува с приятели, да се пътува.

Предупреждение за Петела: през 2019 г. вашите проблеми имат географско решение – преместете се и несгодите ще се изпарят. Сменете офиса, избягайте на почивка, идете на гости. Щом усетите стягане – бягайте!