• Шефката на Бюрото по труда Наташа Илиева: Гордея се със сина ми, замина за Америка в най-лошите мутренски години, мечтата му беше да бъде полицай, но се отказа

Дупничанинът Димитър Огнянов, който живее в Чикаго и е спонсор на футболния отбор „Миньор” (Чикаго) и президент на транспортна компания, получи 2 награди – от кмета на Перник Вяра Церовска и генералния консул на Република България в Чикаго Иван Анчев.

Наташа Илиева

Президентът на отбора е отличен за приноса му към побратимяването между предградието на Чикаго Ел Гроув и гр. Перник по време на гостуване на кмета Церовска в САЩ.

Кметът В. Церовска, президентът Д. Огнянов, генералният консул Иван Анчев

„Роденият в Дупница Димитър Огнянов е спонсор на…

Подробности в печатното издание

 

Please follow and like us:

3 КОМЕНТАРИ

  1. Skriite go toia smeshnik BES DOKUMENTI zashtoto tia pichove na Trump samo takiva iskat.Sthe go ispratiat napravo v Pernik tam da e President .

    • Господине коментара ви е много плосък и прост! Това че не съм се прибирал дълго време не значи че нямам документи! Аз съм законен гражданин на Америка! Благодаря ви !!!

  2. Мисля ,че коментари на индиански език демек „шльокавица “ никой не ги чете .Браво на момчето.Пожелавам му да е спонсор на Дупнишки отбор !!!!!!!!!!! Спасете Българиия!!!!!!!!!

Comments are closed.