Константин Занков и Стоян Стоянов посветиха хотелиери от Самоков и Говедарци в тенденциите на туризма през 2019-а

Константин Занков

Хотелиери от Самоковско се събраха на семинар под наслов „Бъдете там, където са вашите туристи – тенденции и възможности в навечерието на 2019 г.“.

Стоян Стоянов с гостите

Той събра професионалисти хотелиери от Самоков, Боровец, Говедарци, Продановци и др., с цел да ги запознае с нуждите на потребителите, с възможностите за устойчивото им удовлетворение през цялата година и да разкрие тенденциите и промените в туризма през настъпващата 2019 г.

Организаторите от фондация „Сийд” поканиха за лектори доказани маркетинг експерти, които да споделят своя опит за продажбите в туризма. Константин Занков и Стоян Стоянов говориха още за пътя на клиента и възможностите за реализиране на ефективен дигитален маркетинг и привличането на доволни и лоялни туристи на територията на община Самоков.  Лекторите споделиха с гостите успешно да комуникираме чрез създаване на ангажирани общности, как навреме да получаваме ексклузивната информация и други. Семинарът се осъществи със съдействието на община Самоков и на него присъства заместник-кметът по туризма Люба Кленова.