Николай Христов от Кюстендил грабна специална награда за отглеждане на птици в училище

Николай Христов
  • „От рецептата на баба до олеиновия сапун“ донесоха на Анна Славева и Симона Георгиева наградата на публиката на 17-ото национално състезание по природни науки и екология

Ученици от ПМГ “Проф. Емануил Иванов”-Кюстендил се представиха отлично в 17-ото национално състезание по природни науки и екология, което се проведе във Видин. Възпитаниците на елитното учебно заведение получиха отлични оценки за своите проекти и бяха отличени със специални награди.

Анна Славева и Симона Георгиева

Проектът на Николай Христов от 12-и „г” клас „Инкубиране и отглеждане на птици в училище“ получи оценка отличен 5.75 и специалната награда на журито за проект с практическа насоченост. Научен ръководител на проекта е Силвия Петрова – учител по биология и здравно образование.

Отлично представяне на възпитаниците на ПМГ

Съдействие оказаха и учителите В. Стоименова и Д. Тихолова. Проектът „От рецептата на баба до олеиновия сапун“ на ученичките Анна Славева от 12-и „г” клас и Симона Георгиева от 9-и „г” клас с научен ръководител Силвия Георгиева – учител по химия и опазване на околната среда, получи наградата на публиката и оценка отличен 5.75. Получените отлични оценки Николай Христов и Анна Славева могат да използват при кандидатстване в три университета.