• Изкуствен сняг и изпълненията на малките таланти допринесоха за празничната атмосфера

Грейнаха светлините на елхата в Петрич. Емоционална музикална програма представиха ученици на училищата в Петрич, възпитаници на Общинския детски комплекс и възпитаници на НЧ „Братя Миладинови-1914“.

Коледният дух оживя сред детските танци, стихчета и песни. Изкуствен сняг и многоцветно осветление добавиха още към атмосферата на настроението в центъра на Петрич.

Кметът Димитър Бръчков благодари на най-малките талантливи и любознателни жители на общината за спектакъла, който представиха, и пожела здраве, добрини и разбирателство. Светлините на коледното дърво на градския площад светнаха след колективно броене, а празнични илюминации оповестиха заветния момент.

Дядо Коледа пристигна в центъра на Петрич с червен ретро автомобил от 1976 г. Изненада своите малки приятели с лакомства. Всички деца имаха възможността да си направят снимка за спомен с белобрадия старец. Със запалване светлините на елхата се постави и началото на проявите в празничния календар на община Петрич за коледно-новогодишните дни.

Please follow and like us:
fb-share-icon0