Кюстендилката Милена Зарева отпадна седмица преди финалната битка за 100 000 лв. от „Фермата”

Лесовъдката бе уважавана от останалите участници.
  • Ваня Стамболова е много подготвена, щастлива съм, че отпаднах точно от нея, сподели 43-годишната лесовъдка

Лесовъдът от Кюстендил Милена Зарева отпадна в последния дуел от риалитито „Фермата: Съединение”. 43-годишната лесовъдка напусна надпреварата за голямата награда от 100 000 лв. само седмица преди края на 4-тия сезон, след като бе победена от европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова.

Милена (вляво) и Ваня преди дуела

“Съжалявам, че отпаднах от състезанието една седмица преди финала, това е като да отидеш до Рим и да не видиш папата”, коментира Милена Зарева. „Ваня е много подготвена, щастлива съм, че отпаднах от нея. Изживяването е уникално, за мен лично беше връщане в детството. За себе си научих, че мога да не се предавам”, каза още Милена.

В повечето игри на арената между двете Ваня показа спокойствие, а и късметът на няколко пъти я споходи. По думите на останалите участници в риалити предаването Милена бе считана за една от най-силните жени в стопанството, но не успя да надвие по-младата си конкурентка. Двете жени изиграха 4 от 5 битки и резултатът в края бе 8:2 за Ваня.

43-годишната Милена Зарева по професия е лесовъд, известна сред близките си като Горския. Тя работи във фирма с 30 мъже и умее да ръководи, а по нейните думи мъжете й козируват. Тя и семейството й са твърдо решени да останат и да успеят в България и споделя, че не си представя сутрин, когато се събуди, да не види нашите гори и планини.

Кюстендилката отпадна само седмица преди финала на риалити предаването.

Милена се занимава с дърводобив от 2001 г., когато със съпруга си Светослав купуват първия си камион. Има двама синове на 16 и 10 години, с които се гордее. Единственият мъж, за когото говори с възхищение, е нейният мъж и споделя, че единствено пред него може да замълчи, единственият, пред когото може да сведе глава, и единственият, който може да я сложи на мястото й.

Голямата страст на Милена са моторите, а любимото й занимание е да кара джип в пресечена местност. Тя обаче вярва, че една жена преди всичко трябва да бъде жена.

Представянето на Милена във „Фермата: Съединение” със сигурност трябва да бъде аплодирано, както бе и след финалната битка. На тръгване тя получи от Иван и Андрей книга за Апостола на свободата.

Големият финал на фермата е на живо на 16 декември. Снимки: БТВ