Болната от детска церебрална парализа Веселинка Грахльова от Сапарево се бори с киста, дядо й Стамен: Добри хора, помогнете, мечтата й е да проходи

29-годишната Веселинка Грахльова от село Сапарево, която страда от детска церебрална парализа, отново се нуждае от средства за лечение. Призива за помощ в редакцията на вестник „Вяра” направи нейният дядо Стамен Грахльов.

Момичето до сега е претърпяло 14 операции, но след последните интервенции развива киста. Нейните роднини очакват лекарско становище как ще се развие по-нататък нейното лечение, като през това време се надяват добри хора да й помогнат със средства. Родителите на Веселинка са неотлъчно до нея и не спират да я даряват с обич и грижа. Мечтата на самото момиче е някой ден да се излекува и да проходи. Дядото разказа, че след поредицата от операции Веселинка е имала подобрение, но за кратко. „Два пъти внучката ми е била на лечение в Санкт Петербург, присаждани са й стволови клетки. Сега обаче детето разви киста. Ние сме притеснени. Много искаме да се излекува. Затова молим хората – който с колкото може да помогне като пари, които да се преведат по банковата сметка на Веселинка.”

Банковата сметка е: 04/0000000010742284,IBAN: BG74STSA93000010742284, BIC:STSABGSF

Веселина Георгиева Грахльова