Дупнишкият клуб по тенис на маса „Марек-Дигеста” спечели две шампионски титли от коледен турнир в София

Двамата съотборници с отборната титла и треньорката в „Марек-Дигеста” Емилия Ганчева
  • Стефан Димитров грабна  златото в индивидуалната надпревара, а след това стана шампион в отборния турнир заедно със съотборника Йоан Величков

  • Дупнишките тенисисти от СКТМ „Марек-Дигеста” успяха да спечелят две шампионски титли от традиционния коледен турнир „Млади звезди”. Надпреварата се проведе в София, като в нея участие взеха над 80 деца от цяла България. Стефан Димитров и Йоан Величков завоюваха титлата в отборното състезание до 12 години. И двамата малки дупничани записаха категорични успехи с по 3:0 гейма.
  • Стефан Димитров спечели златото в индивидуалното първенство до 12 години.

    Стефан спечели златото и в индивидуалната надпревара по повече от убедителен начин. Той прегази всичките си съперници, без да загуби дори и един гейм, което впечатли всички в столицата. Йоан Величков пък се пребори за бронзовия медал в индивидуалния турнир до 15 години. „Марек-Дигеста” имаше още трима представители на „Млади звезди”. Василена Стефанова и Методи Методиев се представиха добре, но не успяха да стигнат до почетната стълбичка.
    „Това бе невероятен завършек на една много успешна година за нашия клуб. Поздравявам треньорите и състезателите за прекрасната работа, която вършим. Благодаря и на родителите за доверието и подкрепата. Желая на всички още повече успехи през новата година!”, заяви председателят на дупнишкия клуб по тенис на маса Любомир Ганчев.