Задържаният за убийството на жена в столичен хотел има психически отклонения

Снимка: БГНЕС

Мъжът, задържан за убийството на 24-годишна жена в столичен хотел, има психически отклонения. Това съобщи началникът на Първо РПУ в София Калоян Милтенов. Той допълни, че предстоят експертизи, които да докажат дали 37-годишният човек е бил под влияние на алкохол или наркотици.

Сутринта в 7,30 ч. в районното се получава сигнал от рецепционистката на хотела, че има лице със съмнително поведение. Изпращаме наш автопатрул, който установява въпросното лице – следи от борба по него. Вследствие на съобразителността на патрула се установява, че в една от стаите има починало лице. Тя се е настанила на 15-и, той не е настанен официално. Криминално проявен е, има и данни, че има психически отклонения”, съобщи началникът на Първо РПУ в София Калоян Милтенов.

24-годишна жена беше намерена тази сутрин убита в хотелска стая в центъра на София.

По информация на “Хоризонт” за престъплението е задържан 37-годишният мъж Димитър Ръжев. Той е криминално проявен – преди години има регистрация за грабеж и притежание на фалшиви пари, родом е от Пловдив.

Ръжев е задържан на рецепцията на хотела, а по думите на полицаите той е бил във видимо неадекватно състояние. На мястото се извършват огледи и обиски за наркотици. Причините за тежкото престъпление се изясняват.

 

 

 

 

Източник: bnr.bg