Централната градска част беше почистена добре.
  • Минчо: Внимавайте да не паднете по стълбите за Градската градина

Дупничани се придвижваха спокойно по централната градска част, която бе много добре почистена след обилния снеговалеж.

Дупничанинът Минчо не бе доволен от непочистените стълби към Градската градина.
Димитър Вълев

Главните улици бяха напълно проходими и хората се движеха безпроблемно. Репортер на „Вяра” видя, че улиците „Николаевска”, „Св. Иван Рилски”, „Цар Освободител” и другите централни пътни артерии бяха почистени и автомобилите се движеха без трудности.

Работници към община Дупница почистваха пешеходните зони със специални гребла.

Гражданите обаче смятат, че по-крайните улици и пътища не са толкова добре обработени.
„Стълбите за Градската градина – както откъм центъра, така и откъм Спортната зала, не са почистени добре и нещо трябва да се направи по този въпрос.

Улица „Св. Иван Рилски”

Преди малко минах оттам и внимавах много, за да не падна. Иначе центърът и главната улица са почистени добре, както и по-важните пътища. Но Дупница не е само това, има и по-крайни улички, които имат нужда от почистване”, каза пред „Вяра” дупничанинът Минчо.
Неговият съгражданин Димитър Вълев…

Подробности в печатното издание

 

Вестник „Вяра“ уведомява своите читатели

Please follow and like us:

3 КОМЕНТАРИ

  1. Фирмата въобще не се беше справила със снега даже и днес сутринта.По второстепенните улици хората сами си правеха път сами със колите.

  2. Кореспонденти от „Вяра“ ,опитайте се да минете рано сутрин по стълбите на Градската градина от страната на Спортната зала-както старите ,така и новите,особено в горните части са като ледена пързалка.Рано сутрин разбирам около 7-8 часа.Ако бяха добре почистени, няма какво да замръзва през нощта.

Comments are closed.