Кикбокс шампионът Добри Радев триумфира като спортист на годината в Дупница, подгласници са Иван Илиев и Митко Джорджев

  • Александър Джорджев от “Гладиатор” е №1 при юношите и девойките, след него се наредиха съотборниците му Александра Георгиева и Радина Борисова

  • Треньори на годината са Христо Михалчев- таекуондо клуб “Гладиатор” и Николай Пилев- “Ейнджълс”

Шампионът по кикбокс Доброслав Радев от СК “Патриот” е Спортист №1 на Дупница за 2018 година. Световният вицешампион и балкански шампион бе награден от кмета Методи Чимев на официална церемония в залата на ОбС Дупница.

Подгласници станаха състезателят по силов трибой  от клуб “Марек 13”- Иван Илиев, и Митко Джорджев от таекуондо клуб “Гладиатор”. Таекуондо талантът Александър Джорджев от “Гладиатор” е първи при юношите и девойките. Подгласници са му неговите съотборници- Александра Георгиева и Радина Борисова. Специални награди получиха националните състезатели по борба, които са от Дупница – Даниел Александров и Кирил Милов.

Треньорът Виктор Бонев им подари икони. Отбори на годината станаха, при колективните спортове- “Ейнджълс”- софтбоул и бейзбол и при индивидуалните спортове “Марек Дигеста”- по тенс на маса. Треньори на годината са Христо Михалчев- таекуондо клуб “Гладиатор” и Николай Пилев- “Ейнджълс”.