Suzuki Jimny стана G-Class

Тунинг-ателието Wald подготви собствен вариант за новото поколение на Suzuki Jimny, като го превърна в истински всъдеход. Допълнителният комплект с оборудване се нарича Sports Line Black Bison Edition.

Новото Suzuki Jimny бързо се превърна в един от най-желаните модели на пазара, като в някои държави дори се превърна в дефицитна стока, тъй като интересът към него е по-висок от предварителни квоти. Съответно това накара редица ателиета за тунинг да се захванат с преработката на модела.

Една от впечатляващите идеи в тази насока е превръщането на Jimny в Mercedes-Benz G-Class. Тя е осъществена от японската фирма Wald, която има богат опит с визуалния тунинг на луксозни премиум-автомобили. Дизайнерите на ателието са оборудвали малката машина с характерните за G-Class изпъкнали мигачи, както и с нова решетка на радиатора, брони и гнезда на фаровете.

Автомобилът е получил и черен капак с въздухозаборник – същият като при версиите на Brabus, а също така и светодиоди на покрива, заден спойлер и разширени калници. Те не само придават на машината по-агресивен външен вид, но и позволяват поставянето на всъдеходни гуми, които ще подобрят представянето на Jimny при движение по тежък терен.

 

 

 

Източник: topgear.bg