Певицата Пепи Христозова „взриви” Долна баня за ЧНГ

  • Пенсионерите на Атанаска Лазарова сложиха на трапезата си печена пуйка с кисело зеле и празнична торта

 

Със своите песни и танци певицата Пепи Христозова весели в новогодишната нощ на централния площад в Долна баня жителите и гостите на рилското градче.

Празничната коледно-новогодишна украса радваше малки и големи. Малко преди полунощ своите съграждани и гостите поздрави традиционно кметът на община Долна баня Владимир Джамбазов, който не пропусна да се похвали с направеното през отиващата си година. Той пожела на всички здраве, мирна и благодатна година. Прозвуча химнът на Република България, а рилското небе бе озарено с красива празнична заря.

Всички се поздравяваха с настъпването на новата 2019 година, вдигайки наздравица с чаша вино. Сред пъстрото множество празнуващи бе и председателката на Общинския съвет Лиляна Драганова, общински съветници и служители от общинската администрация. Традиционно се завъртя и емблематичното Дунавско хоро.

Традиционно в своя клуб празнуваха настъпването на новата 2019 година членове на пенсионерския клуб “Надежда” с председател Атанаска Лазарова. На трапезата имаше вкусна печена пуйка с кисело зеле и още по-вкусна празнична торта.