Футболистите на Венцислав Димитров от Костенец спечелиха турнир на малки вратички в Долна баня, Красимира Спасова стана защитник №1

Детският отбор на “Белмекен” от град Костенец с треньор Венцислав Димитров спечели традиционния празничен турнир по футбол на малки вратички в Долна баня.

В спортната проява, която се провежда за 26-а поредна година и се организира от Ученическия спортен клуб “Сигма” при Средно училище “Неофит Рилски” и местния футболен клуб “Левски”, взеха участие общо четири отбора. За първа година във футболния турнир взе участие и отбор от град Костенец.

За най-малък участник в надпреварата бе награден Венцислав Димитров от отбора на Костенец, за най-добър вратар Николай Николов от Долна баня, а за най-добър защитник – единствената дама в турнира Красимира Спасова.

С награди бяха отличени и най-добрият нападател, най-техничният, както и притежателите на призовете – воля за победа и феърплей, а сред тях са имената на Иван Кацаров, Димитър Дамянов, Красимир Спасов и Иван Пенев.

Специални медали и купи за победителите в турнира по футбол връчи Иван Габеров – учител по физическо възпитание в долнобанската гимназия и треньор по футбол.

Спортната проява тази година се проведе на помощното игрище с изкуствена настилка на новия спортен комплекс в Долна баня.