Цветан Цветанов връчи членски карти на нови членове на ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов връчи членски карти на нови членове на ГЕРБ. Това се случи по време на среща с актива на ГЕРБ в община Годеч, провела се малко след откриването на обновената картинна галерия в общинския център.

“Благодаря ви, че избирате ГЕРБ. Нашата мисия да осигурим траен просперитет на страната и да подобрим качеството на живот на хората не е лека и всяко ново лице в нашия екип е стъпка напред към реализирането на целите ни. Фактът, че непрекъснато се увеличаваме, е сигурен знак за нарастването на доверието на гражданите към нас и към нашите политики. През годините сме доказали, че можем да работим в интерес на гражданите и се грижим за всички региони в страната, докато други са силни само на думи”, обърна се към най-новите членове на ГЕРБ Цветан Цветанов.

С представителите на ГЕРБ-Годеч Цветанов обсъди и актуалната политическа обстановка в страната и предстоящите тази година европейски и местни избори. Зам.-председателят на ГЕРБ призова годечката структура да работи активно по време на предизборните кампании, защото двата вота ще бъдат решаващи за бъдещето на България и Европа.