Специално за „ВЯРА”: Гадателката Искра Караколева от Бистрица с прогноза за 2019-а: Методи Чимев ще бъде кмет на Дупница за трети път, годината ще бъде по-спокойна

  • Виждам живота на човека в неговите зеници. Всичко е предречено, няма случайни неща, категорична е готвачката

  • От 2020 до 2023 г. много нашенци ще се приберат от чужбина, българските работодатели ще дават по-големи заплати, за да не им пропадне бизнесът

  •  Дъщеря ми Дани в Англия плаща 1300 паунда за две стаи, сестра ми е от 1996 г. в Чикаго

  • Бойко Борисов ще си изкара мандата, ние трябва да променим политиците

 

2019 г. ще бъде по-добра за българите, прогнозира гадателката от дупнишкото село Бистрица Искра Караколева. Бившата готвачка предрече успехи за Дупница в сферата на културата, както и за кмета Методи Чимев, когото вижда на поста за трети пореден мандат.

Методи Чимев

„2019 г. я виждам горе-долу хубава, някак си по-спокойна, по-спорна като цяло за хората, за жителите и за общината. И някак си по-ведра. Не виждам да има катаклизми, не виждам природни бедствия, не виждам да има терористични актове. Напротив, виждам доста културни мероприятия, които ще направят от общинското ръководство. И нали тая година ще има нови избори. Виждам г-н Методи Чимев трети мандат да е кмет.

Бойко Борисов и Румен Радев

Едно 90 на 100 го казвам. Доста неща ще се направят за общината”, предрича Искра Караколева. Ясновидката допълни:

„По принцип за страната не виждам лоши неща.

Нека да си говорим истината, ето Гърция, сега е в снежен капан. Да си помислим – в България да са ставали големи потопи освен в Мизия. Но това не е от горе, от природата, а от недоглеждане.

 

Подробности в печатното издание

 

Вестник “Вяра” уведомява своите читатели