Петричкият нападател Иван Коконов подсилва отбора на „Арда” (Кърджали)

Иван Коконов

Ръководството на ПФК „Арда” подписа договор с петричанина Иван Коконов. 27-годишното крило е свободен агент. До момента той е играл в отборите на „Сливен 2000”, „Славия” (София), „Ботев” (Враца), „Черно море” (Варна), „Берое” (Стара Загора), „Монтана”, отново в „Черно море” и „Монтана” и за последно в елитния „Дунав” (Русе). Коконов направи вече и първата си тренировка в новия отбор, който ще търси класиране в таблицата, даваща право за промоция за влизане в първа лига.
180-сантиметровият петричанин се присъедини към отбора в  Момчилград, където футболистите на „Арда” са на лагер до 23 януари. Отново в Момчилград ще се изиграе и втората контрола с Димитровград, която е с начален час 11,00, в сряда. В четвъртък и петък старши треньорът Стойчо Стоев ще даде два дни почивка на възпитаниците си. В събота отборът ще отпътува за Анталия, Турция. В южната ни съседка, под ръководството на старши треньора Стойчо Стоев, футболистите ще проведат втората част от зимната си подготовка от 26 януари до 15 февруари.
Припомняме, че до момента „Арда” привлече 6-има нови футболисти. Това са бразилецът Диего дa Силва, Даниел Васев, Тодор Тодоров, Петър Христов, Васил Добрев, Иван Коконов. С отбора тренира и юношата на клуба Николай Димитров.