Борисов коментира, че коалицията работи прекрасно и няма опасност да се разпадне

Премиерът Бойко Борисов в завода на американската компания „Варок лайтинг системс“ в Димитровград при откриването на ново производство в него.

В Димитровград премиерът Бойко Борисов коментира, че коалицията работи прекрасно и няма опасност да се разпадне.

Въпреки някои разногласия с коалиционните партньори това не пречи на общата работа, каза Бойко Борисов и допълни:

“Сутринта имахме МС, прекрасно си работи коалицията. Нейните лидери си имат своя политика и си я развиват и говорят. Важното е това да не пречи на общата работа на правителството, а то не пречи”.

Премиерът коментира резултатите от социологическото проучване, според което БСП вече изпреварва ГЕРБ. Борисов е на мнение, че евроизборите ще приключат с победа за партията му:

“Агенцията, която е собственост на члена на Изпълнителното бюро на БСП, дава, че БСП води в тяхното социологическо проучване. Моите очаквания са, че изборите ще бъдат трудни, но ГЕРБ е направил много, за да спечели. Това са моите социологически проучвания – с това, което правим”.

Борисов коментира, че с депутата Елена Йончева ще се занимават специализираните органи.

“Има специализирани органи. Нали всички говорят да има институционалност. В момента институциите работят. Какво общо имаме ние с тази работа, нито знам, нито се интересувам от тази партия и от тези хора. Те за добро утро, за добър ден и за лека нощ трябва да кажат Бойко Борисов. Всички свои неудачи с Бойко Борисов. Съжалявам, че говоря за себе си, но нито съм имал нещо общо с КТБ, нито с който и да било”.

 

 

 

Изтоник: bnr.bg