Назначиха журналистката Деметра Андонова на работа в дупнишкия театър

Деметра Андонова
  • Откриването на новата длъжност – организатор, маркетинг и реклама е част от промените, които прави директорът Валентин Балабанов

  • Деметра е завършила семестриално специалността „Публична реч” в НАТФИЗ и в момента подготвя своята дипломна работа

 

Журналистката Деметра Андонова е новият организатор, маркетинг и реклама на дупнишкия Общински драматичен театър „Невена Коканова”. Откриването на новата длъжност е част от промените, които новият директор Валентин Балабанов извършва.

Журналистката с дупнишкия краевед гл.ас. Иван Хаджийски

В края на миналата година той зае длъжността на известния актьор Славчо Пеев, който пък остана на работа като художествен ръководител. Още тогава новият шеф сподели, че има много идеи за развитието на театъра и ето че вече започва да ги осъществява.
„Очаквах да заема тази позиция през новата година. След като в дупнишкия театър дойде новият директор Валентин Балабанов, реши да извърши някои промени, които се правят и в момента. Според него всеки уважаващ себе си театър трябва да има такъв организатор. Много съм щастлива, че поемам тази длъжност.

По време на работа с Николай Терзийски

Най-много се радвам, че съм в родния си град и тук мога да практикувам любимата си работа, а именно – в журналистическата сфера. Това винаги е било моето желание”, каза Деметра Андонова пред „Вяра”. Тя ще продължи да съвместява новата си позиция с работата си в местна електронна медия.

Дупничанката с преподаватели и колеги от НАТФИЗ

Дупничанката споделя, че никога не би приела подобно предложение, ако самата тя няма отношение към театъра и изкуството. Тя е завършила семестриално специалността „Публична реч” в НАТФИЗ и в момента подготвя своята дипломна работа. Споделя, че в следването си се срещала с много актьори, сценаристи и режисьори и е добре запозната със ситуацията в българския театър. Допълва, че много й харесва общуването с актьорите, които са колоритни личности, и човек винаги може да научи нещо от тях.

 

Подробности в печатното издание