Откриха тайник в затвора в Бобов дол, пълен с хероин, 33-годишна перничанка изгоря с над 10 г наркотик

  • Спипаха 37-годишен с метамфетамин, а след обиск в къщата му опаковки канабис

 

Служители на затвора в Бобов дол са сигнализирали полицията в града за открити в тайник в затвора 4 опаковки с прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало на хероин. По случая е започнато досъдебно производство в РУ-Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

Също в миньорския град е задържана от полицията 33-годишна жена от Перник за притежание на наркотични вещества. Тя е спряна за проверка, докато управлявала л.а. „Фолксваген“. При последвалата проверка у нея са открити опаковка с хероин (9.1 г) и пликче с кокаин (1.8 г). Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. Жената ще остане в полицейския арест 24 ч. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Служители на РУ-Кюстендил при извършена проверка на 37-годишен мъж са открили и иззели от него опаковка с метамфетамин, при последвалия обиск в къщата му е открита и иззета опаковка с канабис. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест.

По случая е започнато досъдебно производство, притежателят на наркотичните вещества е задържан за 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор.