„Струмска слава” победи „Банско” с 3:1 в Склаве, Калоян Евгениев и Георги Фикиин изгоряха с червени картони за саморазправа

Струмска слава

Контролният мач между отборите на „Струмска слава” (Радомир) и „Банско” се игра на изключително тежък терен и при непрекъснат дъжд. В двубоя победата взе „Струмска слава” с 3:1. Головете за отбора на „Струмска слава” отбелязаха Кристиян Тасев в 32-рата, Антон Тунгаров в 51-вата и Димитър Петков от дузпа в 75-ата минута. Почетното попадение за отбора на „Банско” бе дело на Смаил Креболиев в 16-ата минута. Главният съдия показа червени кантони и изгони от игра за саморазправа в 53-тата минута Калоян Евгениев от „Струмска слава” и Георги Фикиин от отбора на „Банско”.
До момента отборът на „Струмска слава” е изиграл четири контролни срещи. Постигна победа с 5:0 срещу „Германея” (Сапарева баня) и 3:1 срещу „Банско” и равенства срещу отбора на „Академия Пандев” в град Струмица, Р. Македония 1:1 и срещу „Беласица” (Петрич) – 3:3.
Следващият контролен мач на „Струмска слава” ще бъде на 1 февруари срещу отбора на „Добруджа” от град Добрич. Следващият контролен мач на отбора на „Банско” е на 2 февруари срещу „Беласица” (Петрич).