„Марек” и „Пирин” (Разлог) не се победиха в контрола, капитанът Росен Йорданов с нов гол за дупничани

Капитанът Росен Йорданов (с топката) отново се разписа.

„Марек” завърши 1:1 с „Пирин” (Разлог) в поредната си проверка по време на зимната подготовка. Наставникът на дупнишкия клуб Цветан Видински отново реши да даде шанс за изява на всичките си налични 22-ма футболисти. „Пирин” откри резултата в 27-ата минута, но дупничани не се предадоха и бързо възстановиха статуквото. Капитанът на „Марек” Росен Йорданов изравни само осем минути по-късно. Тогава футболистите от Дупница пресираха съперника, дълбоко в неговата половина, успяха да отнемат топката и за централния нападател не бе трудно да оформи крайния резултат с поредния си гол. През второто полувреме на контролата, играна на терен край Разлог, двамата старши треньори направиха куп промени по съставите си, което се отрази на темпото на игра.
„Доволен съм от резултата, беше хубава проверка. Имаме обаче да изчистим още много неща в самата игра, а времето си минава. Трябва да сме по-добре подготвени за началото на официалните мачове”, каза пред „Вяра” наставникът на дупничани Цецо Видински.
Следващата сигурна проверка на „Марек” е на 9 февруари срещу „Струмска слава” (Радомир). Дупнишкият клуб сигурно ще има още един спаринг, но съперникът все още не е уточнен.