Община Кюстендил със силно представяне на изложение „Ваканция и СПА Експо”

Щандът на Кюстендил бе представен от Стоян Дертлийски.
  • Девойка Кюстендилска пролет 2018 Милица Стойчева посреща със сушени плодове посетители на щанд

 

Община Кюстендил се представи с един от най-добрите щандове на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо”. В народни носии девойките от миналогодишния конкурс „Кюстендилска пролет” – Милица Стойчева и нейните подгласнички Ивана Митрева и Виктория Стоичкова, посрещаха гости на щанда с табли със сушени плодове от Кюстендилския край.

„Близо месец ни отне подготовката на посетителския щанд на Кюстендил”, сподели зам.-председателят на Съвета по туризъм Мая Андонова. Председателката Ангелина Влашка пък се похвали, че щандът на Кюстендил е по-голям в сравнение с минали години. Тя допълни, че визията на щанда е изключително добра.

Ива от общинския отдел „Туризъм” на щанда на изложението

Той бе представен от отдел „Туризъм” към община Кюстендил. Там присъстваха представители на хотелиери, на ресторантьори, а почивна станция „Пауталия” бе представена от управителката Антоанета Серафимова. Щандът на Кюстендил се представи още с изградениия ски център в Осоговската планина, фестивалния туризъм, празниците на Кюстендил, кюстендилските череши и ябълки. За пръв път общината се представи и с винен кът.