Ето го новото Porsche 911 Turbo

Новото поколение на Porsche 911 беше представено през миналата година, а феновете на марката с нетърпение очакват да видят и най-мощните версии на модела. Една от тях е 911 Turbo, която бе заснета в завода на компанията.

Снимката от поточна линия на фабриката в Цуфенхаузен, като се появи в Intsagram-акаунта на един от големите поклонници на марката – Тод Шлайхер. Той публикува две фотографии, но явно едната представява отразен в огледалото един и същи кадър.

Засега липсва официална информация за най-мощната версия на новото 911. Нейният предшественик беше оборудван с 3,8-литров битурбо двигател с 540 к.с. Очаква се мощността на мотора да бъде увеличена до 560 к.с., но това ще стане ясно по време на автосалона в Женева, където вероятно ще бъде представен автомобила.

Ако се съди по снимката, спортното купе ще получи агресивен дизайн и допълнителни активни елементи на аеродинамиката. За версията 911 Turbo са предвидени олекотени лети джанти, боядисани в черно, както и различни цветове на каросерията.

 

 

Източник: topgear.bg