(видео) Санданската певица Райна люля Семково на зимен празник, вдигна стотици на хорото

  • Близнаците Иван и Петър Андрееви и Елена Тумбева получиха медали за най-малък участник в ски слалома

 

Концертът на санданската певица Райна и мъжката фолклорна група „Годлевски Великден“ разлюля курорта Семково на „Зимен празник Белица-Семково 2019”. Песните им вдигнаха стотиците гости на хорото. Кметът на Белица Радослав Ревански откри събитието и даде старт на състезанията.

В ски слалома в категория момчета от 10 до 18 години Купата на кмета грабна Мратин Чорбаджиев. Второто място зае Стефан Донев и на трето място се класира Божидар Мадолев. В същата категория момичета на първо място е Петя Иванова, на второ място Йоана Вълканова и на трето – Венелина Саева.

В категория мъже-жени над 18 години Купата на кмета взеха студентите Стефан Стоичков и Елена Станишева. Вторите места заеха Камен Стоянов и Деница Каменова и на трето място се класираха Илиян Георгиев и Стела Попова.
В категория от 6 до 10 години момичета-момчета на първо място се класираха Кристина Мавродиева и Симеон Дамянов. На второ място са Илияна Вълканова и Алекс Чорбаджиев и на трето място Добряна Коцакова и Сава Топалов
Близнаците Иван и Петър Андрееви и Елена Тумбева получиха медали за най-малък участник в ски слалома.


Освен с Купата на кмета в ски слалом „Зимен празник – Белица-Семково“ победителите в първите места бяха наградени и със златни медали.
В състезанието дърпане на въже – мъже първо място спечели отборът на „Рила Лофт“. В категория жени на спортната дисциплина дърпане на въже, отбор „Снежинки“ зае първото място.
В състезанието скачане с чували първото място при момичетата спечели Нериман Кунгьова. На второ място е Джемиле Куньова и на трето място – Авушка Тачева.
В проведения футболен турнир на първо място е отборът на УАСГ-София. Второто място е за юношите от град Белица и третото място заеха юноши младша възраст от Белица.
В бридж-белот турнира първото място заеха Яна Дюлгерова и Исмаил Мандрев. На второ място се класираха Георги Андреев и Дарчо Мушкаров. Третото място заеха Сюлейман Крълев и Рефат Читаков, които получиха грамоти.
Всички участници в спортните дисциплини бяха наградени със златни, сребърни и бронзови медали.

https://www.facebook.com/maia.padareva/videos/10212939090727138/