Стефан Лазаров
  • Румен Стоянов, Мойсей Борисов и Пламен Руменов спят на открито на пазара „Лонг сайт“, град Манчестър, сигнализира ромският общественик Стефан Лазаров

 

За трима наши сънародници от ромския квартал „Изток“ в Кюстендил, които бедстват в Англия, сигнализира ромският общественик Стефан Лазаров. В социалната мрежа той пусна видеообръщение към своите съкварталци и обществеността да помогнат те да се приберат у дома.

„Момчетата няма къде да спят, нямат и средства, за да се приберат в родината. Това са Румен Стоянов, Мойсей Борисов и Пламен Руменов, които се намират в момента в град Манчестър. От две седмици момчетата спят на открито на пазара „Лонг сайт“. Обръщам се с молба към всички хора, които сме пръснати по света, да направим така, че тези момчета да се приберат в родния си град. Вече съм се свързал и с посолството, надявам се съвсем скоро да бъде оказана помощ на тези бедстващи кюстендилци“, казва Стефан Лазаров.

Подробности в печатното издание

 

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Толкова много цигани се устроиха и интегрираха в чужбина , а тия трима мангали как така искат да си дойдат в кв.“Изток“в Кюстендил! Другия вариант е бай Стефчо Лазаров да врътне един телефон на „Бат“ „САЛИ“ от парламента. В МОМЕНТА НАР.СЪБРАНИЕ ИМА КАМПАНИЯ ДА помага на ПОПОВЕ,МЮФТИИ,КЛИСАРИ,ДУПЕДАВЦИ , и за трима цигани ще намерят начин.

Comments are closed.