„Пирин” (Разлог) победи „Балкан 1929” с 2:0

Отборът на „Балкан 1929” вече се намира на предпоследното 17-о място. 

Футболистите на “Балкан 1929” претърпяха ново поражение, след като загубиха визитата си на “Пирин” (Разлог) с 0:2 в мач от 23-тия кръг на Югозападната трета лига.

“Зелените” бяха по-активни на терена през голяма част от срещата. С тази загуба обаче отборът вече се намира на предпоследното 17-о място.

През първото полувреме тимът на “Балкан 1929” стоеше по-добре на терена. Настойчивостта на гостите се изрази и с няколко чисти голови положения. Никола Иванов-Шейха стреля опасно, но вратарят на “Пирин” (Разлог) се намеси. След това капитанът Здравко Атанасов можеше да открие резултата, но отново стражът на домакините бе на мястото си. В 50-ата минута  единствено напречната греда спаси домакините от гол във вратата. При ответната атака тимът на “Пирин” (Разлог) съвсем неочаквано успя да поведе в резултата и тотално разби настроението в играта на ботевградчани. Точен за домакините бе Боян Стойнев. В 70-ата минута разложани успяха да удвоят преднината си чрез Марио Димитров, като това пречупи отбора на “Балкан 1929” и победата отиде в лагера на “Пирин” (Разлог).