„Беласица” с две поредни домакинства на „Цар Самуил”

Иван Златински
  • Новият треньорски дует Атанас Ласков и Иван Златински искат да стабилизират отбора

 

Петричките футболисти на „Беласица” се подготвят за две домакинства на своя стадион „Цар Самуил”. Мачовете от 24-ти и 25-и кръг за първенството на ЮЗ трета лига за отбора на „Беласица” ще се играят на 30 март и 6 април. Новият треньорски дует Атанас Ласков и Иван Златински прави всичко възможно отборът да се изправи на крака. (Старши треньорът Иво Тренчев напусна по взаимно съгласие с отбора). В момента „Беласица” заема 9-о място във временното класиране – място, което не отговаря на истинските им възможности според тях.

Иво Тренчев

На пълни обороти се готвят нападателите Христо Петров и Тодор Кръстев, които заради наложени наказания не взеха участие в изминалия мач в Самоков, където петричкият тим загуби с 0:3 от „Рилеца”. Със сигурност в съботния мач срещу отбора на „Пирин” (Разлог) няма да вземе участие наказаният за две срещи заради натрупани 9 жълти картона десен защитник Александър Смилков.
„Има кой да го замести. Правим всичко възможно с наличните футболисти да създадем нужното настроените, което да се пренесе на терена в съботния мач срещу „Пирин” (Разлог) – един от силните отбори в групата. В отбора на гостите ще отсъстват вратарят Иван Димитров и голмайсторът Красимир Шапкаров, които претърпяха операции. Николай Хаджиниколов – титуляр в отбора им, е наказан от ДК на ЗС на БФС с лишаване от участие в един мач”, сподели Иван Златински.