„Героя” надви марекчани с 3 гола

Класическа победа с 3:0 постигна „Сливнишки герой” срещу дупнишкия отбор на „Марек”. Двубоят бе от 26-ия кръг на ЮЗ трета лига. Двата отбора играха при отлични условия и терен. Главният съдия на срещата бе Любомир Вушовски с помощници Мартин Ангелов и Радостин Бодуров. Двубоят започна с натиск на домакините, които в 15-ата минута откриха след отличен пробив на Росен Колев и асистенция към Йордан Попов, който от метър бе точен за 1:0. В 25-ата минута полузащитникът Кристиан Николов се озова в наказателното поле на дупничани, подаде към Йордан Попов и той удвои резултата. Гостите от Дупница имаха едно по-сериозно положение, но вратарят Мартин Минев изби топката в ъглов удар.

Третият гол падна през второто полувреме от дузпа. Съдията видя игра с игра на Николов и даде сигнал за 11-метров наказателен удар, който Мариан Хаджиев превърна в попадение.

Пропуски за „Героя” направиха Ничо Ничев, Александър Александров и Росен Колев. За гостите Денислав Балев удари греда в 77-ата минута. С тази победа „Героя” заема 5-о място, а „Марек” е на 11-о място. В следващия кръг „Сливнишки герой” гостува на „Рилски спортист”, а „Марек” приема закъсалия „Септември” (Симитли).