Владимир Джамбазов

3798 са жителите на община Долна баня, които имат право да гласуват на 26 май т.г. в изборите за Европейския парламент. Това показват поставените предварителни избирателни списъци до шестте избирателни секции в рилския град със специалната заповед на кмета на общината Владимир Джамбазов.

С друга заповед на долнобанския градоначалник се образува и секция с подвижна избирателна кутия в сградата на общинската администрация. Също така е издадена заповед за поставянето на агитационните материали от участващите в евровота партии и коалиции на определените за целта места. Това са петте на брой специално поставени на територията на общината информационни табла.

Във вторник от 16 часа в сградата на общината кметът на Долна баня Владимир Джамбазов е поканил на консултации за определяне на съставите на секционните избирателни комисии представители на ПП ГЕРБ, Коалиция „БСП за България“, ПП ДПС, Коалиция „Обединени патриоти“, ПП „Воля“, Коалиция „Реформаторски блок“ и Коалиция „България без цензура“.

 

 

 

Please follow and like us: