„Локомотив” „прегази” пет пъти „Вихър” в Генерал Тодоров

ФК „Вихрен” от Кавракирово

С три гола на Румен Владимиров и по един на Йордан
Диамандиев и Викторио Везаров отборът на „Локомотив” прати на пета глуха гостуващия тим от Кавракирово. Като цяло срещата премина под диктовката на домакините.
Ръководството на „Локомотив” (Генерал Тодоров) и кметът Добри Мавриков дадоха потници на противника, за да може да се различават от тях, той като бяха с еднаква екипировка. За зрителите беше удоволствие да наблюдават играта на Румен Владимиров и Викторио Везаров.
„Радваме се, че играем добре и даваме шанс на нашите млади таланти. Целта е да изградим тим само от местни момчета. Смятам, че ще го направим, защото сме единни и привличаме младите момчета от района към футбола. При по-точен мерник на нашите футболисти можеше да изпратим отбора на „Вихър” за Кавракирово с далеч по-убедителен резултат”, сподели кметът на Генерал Тодоров – Добри Мавриков.
Този мач изгледа и кметът на село Кавракирово Александър Треновски. „Не прави чест на главния съдия, който отмени две красиви попадения на Мартин Бояджиев и Дани Трендафилов, измисляйки засади. 16-годишният Дани Трендафилов обра овациите на зрителите съвсем заслужено, защото отбеляза гол във вратата на „Локомотив” със задна ножица в стил Роналдо”.