Парцелът на ул. „Самоковско шосе” ще бъде предложен за продажба.

Общината стартира процедура за продажба на терена на известното в миналото заведение „Калето” в Дупница. Парцелът е с площ 444 кв.м, урбанизирана територия, с начин на трайно ползване ниско застрояване (до 10 м). Пазарната оценка на имота е в размер на 54 522 лв. без ДДС. Теренът е включен в тазгодишната програма за управление и разпореждане с общински имоти. Предложението на кмета Методи Чимев за продажба на имота чрез публичен търг с явно наддаване е включено в дневния ред на заседанието на Общинския съвет, което е на 19 април.

Имотът е на ул. „Самоковско шосе” №1, до бившето предприятие „Тютюнева промишленост”, между пътищата за Самоков и село Червен брег. Преди 20-ина години там беше разположено заведението „Калето”, което представляваше преместваем обект и отдавна не съществува, а мястото пустее. „Към имота вероятно е проявен инвеститорски интерес”, съобщиха от общинския пресцентър.

Please follow and like us:

1 коментар

  1. Вероятно се е проявил интерес тъй като го продавате на такава цена.Заведението не съществува повече от 20 години и беше напълно разрушено до основи .И помен няма от него .До сега не е имало търг или заинтересованост .Дано има добър инвеститор.

Comments are closed.