Отличия за кюстендилските ученици Антонио Георгиев и Магдалена Колева от Националната олимпиада по гражданско образование

Антонио Георгиев и Даниела Вучкова
  • Награди получиха и техните преподаватели Даниела Вучкова и Десислава Кирилова

 

Град Трявна бе домакин на 12-ата национална олимпиада по гражданско образование. В националния кръг на олимпиадата участваха двама ученици от област Кюстендил, които се представиха отлично. Антонио Георгиев – ученик от 11-и клас на Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“ – Кюстендил, и Магдалена Колева – ученичка от 3-ти клас на Начално училище „Св. Климент Охридски“ – Кюстендил. Антонио Георгиев бе оценен с изключително висока оценка – 248.5 точки – от презентация на тема „Енергийните напитки, наргилета и анаболи – пагубните зависимости“ и решаване на казус.

Магдалена Колева и Десислава Кирилова

Ученикът получи сертификат за участие, а неговият ръководител – Даниела Вучкова, учител по предмет от философския цикъл – сертификат за значими постижения в подготовката на участници в 12-ата национална олимпиада по гражданско образование. Магдалена Колева е класирана на четвърто място на Националната олимпиада по гражданско образование. Нейният ръководител – госпожа Десислава Кирилова, получи награда за най-дългогодишен участник в Националната олимпиада по гражданско образование.

Краси Ценкова