Кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и Ева Майдел ще посетят област Кюстендил на 9 май

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Ева Майдел ще се срещнат с жители на област Кюстендил на 9 май (четвъртък).

От 10,00 ч. в офиса на ПП ГЕРБ в град Сапарева баня Андрей Новаков ще се срещне с представители на транспортния бранш и с млади хора от общината.

От 11,00 ч. евродепутатът Андрей Новаков ще уважи и храмовия празник на с. Ресилово, община Сапарева баня. Той ще посети храма „Св. Никола Летни“ и ще се срещне с жители на населеното място.

Андрей Новаков ще вземе участие и в среща дискусия на тема: „Превозвачи и бюджет“, която ще се проведе в град Кюстендил. Дискусията ще започне от 13,00 ч. в залата на Парк-хотел „Кюстендил“.

По-късно същия ден от 15,00 ч. кандидатът за евродепутат от ГЕРБ ще посети и община Бобошево. Той ще се включи в инициатива на Младежи ГЕРБ по повод 9 май – Деня на Европа. Празникът ще се отбележи на градския площад в Бобошево.

От 16,30 ч. Новаков ще посети град Кочериново, където ще се включи в информационна кампания, посветена на Деня на Европа. Събитието ще се проведе в залата на читалище „Пробуда – 1919“.

От 18,00 ч. евродепутатът Ева Майдел ще посети град Дупница, където ще се включи в откриване на кампанията на общинската структура. Събитието ще се състои в Дома на техниката. Майдел ще се срещне и разговаря с граждани по темите за европейските политики и солидарност, които преобразяват към по-добро всяко едно населено място в България. Евродепутатите от ГЕРБ ще отчетат и свършеното от тях до момента, както и ще представят акценти от работата си в Европейския парламент.