Кметът на Симитли Апостол Апостолов отбеляза 7 гола на рождения си ден в мач срещу пушачите

Кметът на Симитли Апостол Апостолов празнува рожден ден. Традиционно личният му празник започна с футболен мач. На терена се срещнаха отборите пушачи срещу непушачи. Заради дъждовното време срещата се игра в залата на стадиона. Отбора та непушачите води рожденикът Апостол Апостолов, а пушачите – заместникът му Юли Мишев. Всъщност Апостолов води отбора на кметовете.

Оказа се, че нито един от кметовете по населени места в общината никога не е хващал цигара. До един са непушачи. Заместник-кметът Юли Мишев събира отбора на пушещите. Младоци от администрацията в тима на Мишев се засрамиха, кметът с достолепните си вече 59 години ги надбяга тотално – по-пъргав и по-издръжлив е на терена и от 30-годишните. Той и откри резултата.

Беляза първите 6 попадения. И ако си мислите, че съдията е свирил за него – и това не е вярно. Малко преди мача взел подкуп от пушачите, опитали се да му пробутат кутия цигари. „Продажен е съдията. И от мен взе банкнота“, шегува се на личния му празник кметът Апостолов. Иначе съдия на кметския мач бе Георги Томанов-Мами. Последният съдийски сигнал прозвуча при резултат 11:4 за непушачите. Кметът рожденик, капитан на непушачите, се разписа със 7 точни попадения.