Ева Майдел в Дупница: Югозападът е най-добре представеният регион в листата на ГЕРБ за евродепутати

Югозападът е най-добре представеният регион в листата на ГЕРБ за евродепутати. Освен че много от кандидатите на ГЕРБ сме с корени от Югозападна България, всички сме със солиден европейски опит и контакти в Брюксел. Познаваме писаните и неписаните правила на европейския терен, знаем как да постигаме българските цели в Европарламента. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на среща с работници и представители на бизнеса в Дупница. Тя бе придружена от организационния секретар на политическата сила в Дупница Крум Милев и областния координатор на Старейшини ГЕРБ Йордан Йорданов.

Пред работниците и предприемачите Ева Майдел посочи възможностите, които ЕС предлага за малкия и среден бизнес. Тя бе категорична, че Европа прави живота на всички по-добър и е без алтернатива за България. „През изминалия мандат се ангажирах с теми, които допринасят за качествена промяна в ежедневието на българите. От спестяването на пари от намаляване на таксите за преводи в евро и отпадане на роуминга, през защитата на личните ни данни, до намаляването на замърсяването с пластмасови продукти“, обясни българският евродепутат.
„Кандидатите на ГЕРБ за евродепутати сме сплотени зад каузата да защитаваме имиджа и интереситe на страната ни в Брюксел. Опонентите ни, включително тези от БСП, са европейски аматьори, които виждат Европейския парламент като трибуна, от която да петнят имиджа на страната ни и да решават вътрешнополитически проблеми, нападайки правителството“, посочи още кандидатът за евродепутат Ева Майдел.