„Марек” ще пробва различни варианти за новия сезон срещу „Надежда”

  • Феновете от Дупница се организират, за да подкрепят футболистите по време на визитата в Доброславци

    Футболистите на „Марек” ще бъдат съвсем спокойни при гостуването си на „Надежда” (Доброславци) в поредния кръг от Югозападната трета лига. След победата с 1:0 над „Чавдар” (Етрополе) миналата събота дупничани на практика си осигуриха оставането в дивизията.
    „В оставащите кръгове до края на сезона ще пробваме различни варианти, за да видим дали някой от тях може да се получи. Може би капитанът Росен Йорданов ще се върне на обичайната си позиция като централен нападател. Някои схеми може и да паснат добре и да ги използваме през новия шампионат. Хубаво е, че си осигурихме оставането и ще изиграем двубоите до края спокойно”, каза наставникът на „Марек” Цецо Видински.
    Халфът Петьо Иванов от дупнишкия клуб ще пропусне гостуването в с. Доброславци, тъй като е наказан с 1 мач поради натрупването на 5 жълти картона. Трайно контузеният Денис Пидев също няма да бъде в групата.
    Междувременно от Клуба на привържениците на „Марек” организират пътуване за мача.
    „Приятели, нека да подкрепим любимия ни клуб и в мача срещу „Надежда” (Доброславци) в събота. Има организиран транспорт с цена 10 лв. Тръгване: 15,00 часа от Спортна зала. Справки и записване на телефон: 0898880603. Записване до 18,00 часа на 17 май, петък. “Марек” е наш и ние сме негови!”, разпространиха съобщение от фенклуба.