Кметът на Банско раздаде удостоверения на ученици на пикник в планината

Кметът Георги Икономов раздаде удостоверенията за завършване на учениците от СУ “Неофит Рилски” на весел пикник в планината в Банско. По покана на училището, на пикник в гората със завършващите ученици, кметът на общината даде началото на лятната им ваканция. Със запалена свещичка за всеки клас върху празнична торта всички заедно и символично “издухаха” поредната успешна учебна година.
Икономов пожела на децата да са най-вече здрави и да използват летните дни, за да са на открито и да спортуват.
Да имат едно страхотно лято, което предлага игри, море, планина и куп други забавления, като наесен пак, с нови сили, да се върнат в училище.
След като се увери, че всички са отличници, кметът ги изненада с вкусни подаръци. Той им раздаде и удостоверенията за завършване, както и 3 специални награди от конкурса “Шарено яйце-писано”. С топките за игра, които получиха от градоначалника, децата се втурнаха в щури игри.
В прекрасно настроение, Икономов напомни, че община Банско организира множество събития през лятото и първото е на 7 юни, на площад „Никола Вапцаров”, с най-хитовите изпълнители в българската музика.