Боровец в трескава подготовка за новия сезон

  • Вижте цените за лифта

 

Боровец усилено се готви за началото на предстоящото лято. Тази година летният сезон в първия български планински курорт ще започне на 15 юни – събота. Borovets Mountain Bike Park ще посрещне любителите на байк приключенията с разнообразни елементи. Това лято една от най-големите атракции в Боровец, въженият град „Бороландия“, също ще изненада малки и големи с обновени елементи.

Професионалните планински водачи ще разкрият тайните на Рила по време на пешеходните турове до едни от най-красивите места и гледки в планината, а всички, които обичат активната почивка сред природата, ще могат да се впуснат в приключението да карат каяк на язовир “Искър”, да се насладят на езда сред вековните борови гори или да полетят с парапланер над величествената Рила планина.

През летен сезон 2019 двупосочният билет за кабинкова въжена линия или четириседалкова въжена линия „Ситняково експрес“ ще струва 15 лв. за възрастни и 6 лв. за деца от 7 до 14 г. Цената на еднодневната лифт карта за маунтин байк спускания ще бъде 30 лв., а на двудневната карта – 50 лв. Това лято сезонната лифт карта за маунтин байк спускания ще бъде на цена от 450 лв.