Влечуги плъзнаха в Дупнишко, смок пропълзя пред вратата на апартамент

Влечуги плъзнаха в региона на Дупница. Само в рамките на 2 часа на страницата на групата „Забелязано в Дупница” бяха публикувани 2 снимки на животни, познати за нашите географски ширини, но и всяващи ужас у по-чувствителните или страхливи хора.

Насред пътя, от колата си Стефан Виделов е заснел смок. Написал е: „Красавец… 13:00 часа топлещ се на асфалта…напълно безобиден и много полезен”. „Леле, ако е пред мен това, ще умра на място”, казва Рикардо Димитров.

„Имаме си нов приятел на Минчовия площад”, съобщава Благовест Чорбаджийски, който е направил поредица от фотоси на влечуго, движещо се съвсем необезпокоявано в центъра на града и стигнало пред вратата на апартамент. Снимките са коментирани и споделени от десетки хора. „От къде се навъдиха тия гадове?”, пита Кадифея Колева, Адриана Методиева е погледнала на факта иронично: „Свекървата идва на гости”. Ваня Ив също се е пошегувала: „Знам го тоя смок, оня ден изяде една дебела жена. Не е толкова опасен, само дебели хора яде”. Гергана Кьосева пише: „Ужас! На вратата на хората?”