Novitec 812 N-Largo с 840 к.с.

Novitec са направили Ferrari 812 Superfast с 14 сантиметра по-широко! Освен това за N-Largo се предлагат джанти Vossen и по-голяма мощност!

Искате да правите впечатление по улиците? С Ferrari 812 Superfast едва ли ще имате такъв проблем. Ако се движите със суперспортния автомобил из големите градове на планетата и искате да направите страхотно впечатление, то трябва да закарате своя „италианец“ за тунинг при специалистите от Novitec. Пакетът N-Largo осигурява на Ferrari не само плюс по отношение на мощността, но и значително по-широка каросерия.

Novitec N-Largo е с широчина от 2,11 метра

Заедно с дизайнера Виторио Строшек хората от Novitec са направили Ferrari 812 Superfast по-широко с 14 сантиметра в задната ос, като отпред „италианецът“ е станал по-широк със 7 сантиметра.  Така общата широчина на италианския „спортист“ става 2,11 метра. Така е възможно автомобилът да бъде оборудван с джантите „NF 10 NL“ на Vossen с пет двойни лъча. Отпред те са 21-цолови с гуми с размер 275 P Zero на Pirelli, a отзад Ferrari е с 22-цолови джанти с гуми с размер 335.

За подобрената аеродинамика се грижат и специалните брони и спойлери от карбон. Вентилационните отвори на предния капак и огледалата са с карбонови елементи. Освен това хората от Novitec са смъкнали каросерията на Ferrari с 35 милиметра – благодарение на специална функция за повдигане предната ос се вдига чрез натискане на бутон с 4 см, за да може 812 Superfast да влиза например в подземни гаражи. Посредством ъпдейт на софтуера мощността на 6,5-литровия V12 двигател е увеличена от 800 на 840 к.с., а въртящият момент – от 718 на 751 нютонметра. Спринтът от 0 до 100 км/ч се взема от Novitec-Ferrari за 2,8 (вместо за 2,9) секунди. Максималната скорост е увеличена с 5 км/ч на 345 км/ч.

 

 

Източник: autobild.bg