• Вандали избиха част от оградата на площадката в кв. „Възход”

 

Община Дупница започна изграждането на нова детска площадка в района на жк „Елица”. На мястото на стария кът за най-малките до дни ще бъде изградена напълно нова със средства в размер на 10 000 лева, които бяха спечелени по проект от ПУДООС. Освен нови съоръжения за игра ще бъде изградена и ограда и обособено място за отдих. Старите съоръжения са демонтирани.

В същото време продължава работата и по детската площадка в кв. „Възход”, която се възстановява от миналата седмица. Работниците от Строителния отдел към общината бяха неприятно сюрпризирани, след като се оказа, че част от железните елементи за оградата са избити, а напълно увредена е и вратичката за влизане в площадката, която живеещите са прибрали. Тя ще бъде отново ремонтирана и поставена. След приключване на дейностите по детския кът ще бъде възстановена отново и изпочупената площадка в градинката зад полицията в града. Само през миналата година тя бе ремонтирана 4 пъти и два пъти от началото на тази.

От община Дупница отправяме апел към жителите, когато забележат вандали да унищожават детски съоръжения, веднага да сигнализират на 112.

 

Please follow and like us:

2 КОМЕНТАРИ

  1. Този кмет се подиграва с жителите на Елица.Преди време предизборно обещаваше цялостен ремонт на квартала,а сега прави детска площадка за 10000 лева.

  2. Този кмет се подиграва с жителите на Елица.Преди време предизборно обещаваше цялостен ремонт на квартала,а сега прави детска площадка за 10000 лева.Нищо ,че кварталът е в прах и кал ,а хората се изнизват в индиянска нишка,защото от квартала няма изходи.

Comments are closed.