„Кабел САТ-Запад” продължава работата си. Екипите в Благоевград, Гоце Делчев, Дупница и Кюстендил продължават работа. Очаква се тази вечер регионалната телевизия ТВ Запад, която в момента излъчва свои архивни предавания, да се включи с новини и актуални излъчвания. По неофициална информация ще бъдат показани репортажи от акцията на ГДБОП и жандармерията, с кадри, които са успели да направят служители, главно в офиса в гр. Гоце Делчев.

След операцията тв операторът възстанови голяма част от цифровите канали в районите на Дупница и Кюстендил. Има и аналогов сигнал. Интернетът е напълно възстановен, като са възможни леки смущения, тъй като работата продължава. Довечера вероятно ще има новини. Каналът е пуснат, но има проблеми с излъчващата програма. Проверяващите са иззели излъчващия комплекс, но се снабдихме с друг и в момента колегите експериментират. Надяваме се довечера в обичайните часове за излъчване – 18,45 часа за Гоце Делчев, 19,30 – за Кюстендил, и 20,30 – за Дупница, да имаме актуални излъчвания, каза един от служителите на оператора, който не иска името му да се съобщава. Официална информация ни бе отказана.

 

1 коментар

  1. На кого да вярваме ? Вярно ли е че“Кабел САТ Запад“ има укрити доходи и не платени данъци към държавата? Ако сте изрядни НИЕ абонатите заедно с вас ще искаме обещетения от виновниците за тази аномалия . Кой не спазва правилата на “ играта“на абонатите не е ясно!

Comments are closed.