Атанас Николов ще води отбора на „Перун” (Кресна) в трета лига

Отборът на „Перун” влезе в ЮЗ трета лига.

Новият член на ЮЗ трета лига „Перун” от град Кресна вече има нов треняор, който ще води футболистите през новото първенство. Това е роденият в Кресна Атанас Николов. Стартът на лятната подготовка на отбора ще бъде на 24 юни на градския стадион в Кресна. Засега всички футболисти, които имат принос за влизането на отбора в трета лига, ще облекат тренировъчния екип. Ще има и попълнения от 4-5 момчета, преминали през ДЮШ на „Пирин” (Благоевград).
Селекцията на „Перун” ще бъде предимно с футболисти от областта. За привличане на гръмки имена не може да се говори, защото клубът е с ограничен бюджет и ще наблегне повече на местните таланти. Предстои и сериозен разговор с досегашните футболисти, които работят на различни места. Ще останат само тези, които ще могат да се явяват редовно на тренировките под ръководството на новия си наставник Атанас Николов.
Общо в шест контролни срещи ще изпробва наличните си футболисти старши треньорът на „Перун”. Засега е ясна само една – тази срещу новака в ЮЗ трета лига отбор на ФК „Кюстендил” от едноименния град, която ще се играе на 6 юли. Все още няма яснота за мястото и часа за провеждането на тази контрола. Останалите контролни мачове ще се уреждат в движение.