Майката на починалото ангелче Мими пренареди събраните средства за дъщеричката й за спасяването на 9 живота

Теди замина на преглед за Германия.
  • 10 000 евро от тях в помощ на 14-годишния Теодор Велинов от Кюстендил, който замина на преглед в Германия

 

 

Събраните средства за лечението на Мими, която си отиде от този свят едва на 6 години, ще отидат за спасяването на 9 други деца. Това стана ясно от фейсбук пост на страницата на „Заедно за слънчо Мими“. Така след смъртта си момиченцето, което страдаше от синдром на Даун и левкемия, ще даде живот на 9 други деца, които имат спешна нужда от лечение. Сред тях е и 14-годишният Теодор Велинов от Кюстендил, който страда от остеосаркома – вид много агресивен рак на костите.

Добро съботно утро, добротворци!

Мама Надя проучила други каузи и разбрала, че има СПЕШНИ, помоли да наредим парите от helpkarma!

Мисията на нашето Ангелче продължава, освен че посмъртно Мими стана нарицателно и за нея се чува от всички телевизии и радиа, тя продължава с мисия „ДОБРО“, пишат на страницата  близките на Мими.

И разбира се, на доброто винаги се благодари и се реагира веднага. Такава бе и реакцията на близките на кюстендилското момче Теодор Велинов, което се бори с много коварна болест.

“Здравейте, мили хора! Бихме желали да споделим тъгата и радостта си с вас.

Тъгата ни за Мими. За това слънчево и позитивно дете, което вече не е сред нас. Дете, което не мислеше никому зло. Дете, което обикнахме за секунди! Дете, което ни научи да обичаме, да даваме всичко от себе си и да бъдем Заедно! Съжаляваме, че не успяхме да ти помогнем навреме, мило ангелче! Искрени съболезнования на родителите, чийто живот се промени напълно. Бъдете силни, Семейство! Почивай в мир, Ангелче! Сега си на място без болка и страх! Винаги ще бъдеш част от нас!

И сега за радостта. Ангелчето Мими и нейните родители решиха да подкрепят Теди и Дариха 10 000 евро чрез хелпкарма! Благодарим ви, че давате шанс на Теди да живее! Ангелчето Мими продължава доброто и помогна на много дечица сега. Обичаме те, мила Мими!”, пишат близките на 14-годишното момче.

Теодор днес отпътува за Германия, за да му бъде направен преглед в болницата там. Тук вече премина две терапии, съобщават още близките му.

Освен Теди парички, внесени за Мими в хелпкарма, са разпределени между – С теб сме Йо – 25 000 евро, В помощ на слънчо Доми – 15 000 евро, Да помогнем на Стоян да проходи – 15 000 евро, Подкрепете Сияна – 10 000 евро, Шанс за Мони – 5000 евро, Живот за мама Ваня – 10 000 евро, Да помогнем на Рей да оздравее – 5000 евро и Да помогнем на малкия Ици – 3000 евро.

Близките на Мими желаят успех и бързо възстановяване на всички и чакат добри новини!

Теди е ученик в 7-и клас на ОУ „Даскал Димитри“ – Кюстендил, той тренира футбол и обича да е сред приятели.

След установяването на диагнозата е пренасочен в клиника по детска онкохемотология ИСУЛ, където е приет за лечение.

До момента Теодор има направена една химиотерапия. Лечението на този вид рак е трудно, включва химио- и лъчетерапия и най-вероятно ампутация на крайника.

Родителите на Теодор са подали документи в Университетска болница „Шарите“ – Берлин, където са изказали второ мнение и твърдят, че могат да запазят крака на Теди.

По предварителна информация сумата за лечението на момчето ще е около 300 000 евро!

Дарителска сметка

IBAN:BG25UBBS80021083543740

BIC:UBBS BGSF

Титуляр: Теодор Даниелов Велинов